Založ si blog

Na slovíčko, vedúci online oddelenia pán Marián Niton.

Nastali nám nové časy, Pravda zmenila majiteľa a je veľký predpoklad, že nastanú aj zmeny v online vydaní Pravdy. Predpokladám, že ak nastanú zmeny, budú k lepšiemu nielen pre nových majiteľov, ale aj pre nás, radových čitateľov.

Jeden návrh na zmenu mám rovno v talóne.

Čo keby Pravda uverejňovala mená administrátorov, ktorí sa starajú o počestnosť príspevkov na debatách? Niečo v duchu, ako to vidíme na súkromných portáloch: volám sa Janko Giertli, som tu pre vás online alebo offline.

Aký by to malo zmysel?

Radoví čitatelia a prispievatelia do debát by hneď vedeli, „teraz neprispievaj, Giertli je tvrdý, počkaj na nočnú Mariána Nitona, ten bude tolerantnejší.“ Keby úplnou náhodou boli všetci administrátori rovnako objektívni, zmenilo by to kvalitu debát k lepšiemu, pretože väčšina by si dávala pozor na to čo píše a ako to píše, aby neprišla o svoje nicky, keďže nové registrácie do debát sú, čo si budeme hovoriť, dosť otravné.

Nebudem sa tu teraz rozpisovať o podozreniach z manipulácie hodnotení (Ak dám niekomu „plusku“ a pri jeho nicku svieti nula, napriek tomu, že mne hlási „už ste hlasovali“, zaiste uznáte, že niečo nebude v poriadku.), nebudem sa ani rozpisovať o podozreniach z kamarátstiev s niektorými nickmi (Alebo strachu z tých nickov? Nejdem radšej špekulovať).

Zhrniem to, keby sme vedeli s kým máme na debate tú „česť z druhej strany obrazovky“, veľa by sa zmenilo a vyjasnilo k lepšiemu pre obidve strany. Verím v to!

Rodičia, starí rodičia, všetci, čo ste zo Slovenska urobili štát, za ktorý sa treba hanbiť.

09.03.2018

Zanechali ste nám neblahé dedičstvo, zničené, rozhádané, skorumpované a zúbožené Slovensko. Premárnili ste najlepšie roky svojho aktívneho života, dovolili ste mafiám bohatnúť, politikom klamať a podvádzať. Dovolili ste, aby bolo Slovensko špinavé, nekultúrne, nekompatibilné, nesúdržné, xenofóbne a nesvojprávne. Kde ste urobili chybu? Kde robíte chyby? Prečo sa [...]

Keby som vedel, že zajtra sa svet rozpadne na kusy, aj tak by som zasadil jabloň.

19.02.2018

Strom nemusí vedieť hovoriť, aby si povedal svoje. Aj strom, o ktorom tu dnes bude reč si povie svoje. Zasadili ho potulní sadári pred 120timi rokmi v Bošáci. Sadárov už niet, ale stará jabloň stále žije. Hovoria o nej, že je stará a škaredá. Ako starý človek, životom doráňaný, ale napriek tomu statočný a odhodlaný ešte nejaký čas požiť. Aj táto jabloň je [...]

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

disputator

Komu málo nikdy nestačí, ani veľa mu nebude. Slovenské príslovie

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 5908x
Priemerná čítanosť článkov: 1969x

Autor blogu

Kategórie